Prima pagina  •  Stiri si noutati  •  Informatii generale  •  Comitete  •  Program  •  Taxe de participare  •  Inregistrare  •  Lucrari  •  Cazare  •  Program social  •  Download
 
CAZARE

TERMENUL LIMITA PENTRU REZERVAREA CAZARII ESTE 25.04.2011.

METODE DE REZERVARE A CAZARII:
Formularul de rezervare completat integral se va transmite astfel:

ONLINE
* prin completarea sectiunii “Rezervare cazare hotel” din pagina dvs. personala de pe website-ul oficial al conferintei http://medleg2011.eventernet.ro - cea mai recomandata forma de rezervare
* prin e-mail pe adresa: contact@medleg2011.eventernet.ro

OFFLINE
* prin posta pe adresa operatorului: Eventer, Str. Theodor Pallady nr. 8, Iasi, 700454, România
* prin fax la unul din numerele: +40-332-40.88.07-09

Plata cazarii se va face in contul S.C. EVENTER.NET S.R.L., Nr. Cont: RO02 BUCU 1032 2305 5301 0RON, deschis la Alpha Bank Iasi, cu mentiunea "Pentru Congresul de Medicina Legala- Rezervare Cazare, Hotel …". Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este 26964360.

Va rugam sa trimiteti copia documentului de plata a cazarii operatorului conferintei, prin fax, email sau posta.

OPTIUNI DE CAZARE


HOTEL RINA VISTA 3*
Camera single - 46 euro/cam/zi
Loc in cam. dubla - 27.5 euro/loc/zi

Adresa: Str. Valea Sticlariei, Poiana Brasov
Hotelul Rina Vista are 88 de camere Duble, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele într-un stil modern. Fiecare cameră este dotată cu: baie, TV, minibar, telefon. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor şi alte facilităţi: saună, seif, ascensor, gradiniţă pentru copii cu supraveghetoare calificată, Internet Wireless pentru spaţiile publice din cadrul hotelului, masaj, spălătorie.


HOTEL PIATRA MARE 4*
EPUIZAT
Camera single - 60 euro/cam/zi
Loc in cam. dubla - 37.5 euro/loc/zi

Adresa: Str. Poiana Doamnei, Poiana Brasov

Hotelul Piatra Mare dispune de 11 camere cu un pat, 136 duble standard, 9 garsoniere (junior suite), 14 camere cu pat matrimonial, 16 apartamente. Camerele sunt dotate cu televizor, telefon si minibar. Pentru cei care nu vor sa renunte la rutina zilnica de a face sport piscina si sauna le sta la dipozitie. Restaurantul spatios si cu vedere la muntele Postavaru este alegerea buna orice fel de eveniment.


IMPORTANT!
Va rugam sa specificati in formularul de rezervare, acolo unde este cazul, persoana care va ocupa cel de-al doilea loc in camera dubla.
In caz contrar, in functie de rezervari, cel de-al doilea loc va fi alocat de catre Eventer sau camera va trece pe regim de single, iar tariful se va modifica in consecinta.

ATENTIE!
Rezervarea la hotel nu este valabila fara dovada platii cel putin a primei nopti de cazare. Rezervarea neinsotita de plata este considerata nula.
Nu se admit decat rezervari in scris (site, e-mail, dax sau posta), in nume propriu. Nu sunt acceptate rezervari telefonice!
Deoarece numarul locurilor de cazare este limitat, operatorul nu garanteaza cazarea fara rezervare facuta pâna la termenul limita (25.04.2011).

CONFIRMAREA REZERVARII
Confirmarea rezervarii va fi trimisa prin e-mail (pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare) impreuna cu voucherul de plati dupa data de 30.04.2011.

ATENTIE! Cazarea la hotel (accesul in camera) se va face strict pe baza voucherului de cazare emis de catre operatorul conferintei. Voucherul de cazare va fi trimis prin e-mail sau va fi eliberat la Secretariatul Tehnic.

ANULARI
Anularile sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisa pe adresa operatorului. Pâna la data de 25.04.2011 se va rambursa 95% din suma achitata, nimic ulterior.INREGISTRARE ONLINE
Pentru a participa la congres, trebuie mai intai sa va inregistrati.

pentru inregistrare - click aici!
 
PAGINA PERSONALA
Fiecarui participant, dupa inregistrarea online, i se creeaza automat o pagina personala accesibila pe baza de nume de utilizator si parola.

› pagina personala - click aici!

INSCRIERE REZUMAT
Pentru a inscrie rezumat, trebuie mai intai sa va inregistrati.

pentru inregistrare - click aici!
› pentru pagina personala - click aici!

 
 

OPERATORUL CONGRESULUI

logo

  TEL.: +40-332.40.88.01-05
FAX: +40-332.40.88.07-09
E-MAIL: contact@medleg2011.eventernet.ro
WEB: http://medleg2011.eventernet.ro